Pole Kids/Teens instructor worden?

Ik ben Pole Fitness® instructor. Hoe kan ik Pole Kids/Teens instructor worden?

Bij Pole Fitness® staat kwaliteit en professionaliteit centraal. Hieronder verstaat Pole Fitness® ook het waarborgen van veiligheid van de kinderen. Pole Fitness® houdt om die reden streng toezicht welke Pole Fitness® instructrices geschikt zijn om les te geven als Pole Kids/Teen instructrice. De Pole Kids/Teen instructrices zullen hiervoor een intensieve cursus moeten volgen en regelmatig bijgeschoold moeten worden, zodat er een veilige en stimulerende lesomgeving voor de kinderen kan ontstaan. 
Immers een gymdocent, een basisschoolleerkracht, etc. moeten een specifiek diploma hebben om les te mogen geven aan kinderen. Aangezien op de meeste sportscholen in de fitnessruimte een minimale leeftijd van 16 jaar hanteren, is het zeer verstandig om op een verantwoorde manier hiermee om te gaan.

Ben jij al een ervaren Pole Fitness® instructor en lijkt het jou leuk om tevens Pole fitness® lessen te gaan geven aan kinderen? De data voor de Pole Kids/Teens trainingen staan op de website bij de trainingen.