Flexibility workshop

€0,00 Incl. btw

Flexibility kan je helpen in je sport, training en in je dagelijks leven. 
De training om je flexibiliteit te ontwikkelen kan riskant zijn en is niet hetzelfde als de gewone training voor kracht en kracht-uithoudingsvermogen. 

Flexibility kan je helpen om de technieken in de paal beter uit te voeren, maar je algemene flexibility kan je dus ook in andere dingen in je leven helpen. 

Deze workshop is zowel geschikt voor echte beginners als voor degene die juist al heel flexibel zijn. Wij hebben ervaren instructors in huis om een op maat gemaakte flexibility training te kunnen geven. Wij bieden deze workshop aan op onze eigen locaties, maar deze workshop kan prima gegeven worden op welke locatie dan ook. Wij kunnen de benodigde materialen meenemen. 

Dus: ben jij zo stijf als een plank? Of ben je gewoon nooit lenig geweest, maar zou je dat wel willen worden? Of kan je jezelf al dubbelvouwen? Wil jij graag je lenigheid vergroten en naar een hoger level tillen? Of zoek je gewoon een extra workshop ten behoeve van je gewone training? Dan is de flexibility workshop echt wat voor jou.

In deze workshop zullen wij individueel aandacht besteden aan het niveau van ieders flexibiliteit. De flexibility workshop is bedoeld voor mensen die op een verantwoorde manier willen leren stretchen. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau en leeftijd (vanaf 8 jaar).


Wat gaan we doen?

Tijdens de flexibility workshop zal de focus liggen op het actief stretchen van de rug, benen en de schouders. Je leert gedurende deze workshop op een verantwoorde en goed onderbouwde manier hoe je jouw lenigheid naar een hoger niveau kunt brengen door middel van actief stretchen. Het eerste deel van de workshop zal ‘Power flexibility’ zijn en in het tweede deel van de workshop gaan we wat dieper in op individuele lenigheid. Ook zullen we aandacht besteden aan extreme flexibiliteit (contortionist), mits de groep dit aangeeft/nodig heeft. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen