Pole fitness Box

€195,00 Incl. btw
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
  • s Werelds grootste verzameling Pole fitness® technieken met foto’s  en uitleg.
  • De 800 populairste Pole fitness® technieken in één box.
  • Een must have voor elke Pole fitness® liefhebber.
  • De Pole fitness® BOX bevat 800 kaartjes met foto’s en uitleg van specifieke Pole fitness® technieken.


800 Kaartjes met technieken

Elk kaartje bevat één of meerdere foto’s van elke unieke techniek met bijbehorende duidelijke omschrijving. Alle technieken zijn ingedeeld op verschillende niveaus (basic, intermediate, advanced en extreme) en gemakkelijk te ordenen door de unieke nummering op elk kaartje. Een aantal van de door Pole fitness® benoemde technieken worden reeds wereldwijd gebruikt door fanatieke Pole fitness® beoefenaars.
 

Pole fitness® is de ultieme workout

Geen wonder dat de kaartjes reeds onderdeel vormden van de lessen van onze ervaren Pole fitness® professionals. Word sterker, fitter, leniger, strakker en zelfverzekerder van deze ultieme workout. De Pole fitness® BOX is een inspiratiebron voor zowel de beginners, als de gevorderden onder ons. Deze unieke collectie leert je stap voor stap elke techniek onder de knie te krijgen. Het perfecte cadeau voor iedereen die het plezier van Pole fitness® wil ervaren.

Hoogwaardige kwaliteit

De kaartjes zijn van uitstekende kwaliteit voor langdurig en intensief gebruik en gemakkelijk schoon te houden. De meest gevarieerde technieken geordend in een mooie, luxe design box van uitstekende kwaliteit. De unieke verzameling die al jouw verwachtingen zal overtreffen en je leven zal veranderen.
 

Manual

De Pole fitness® BOX wordt geleverd inclusief de Pole fitness® BOX manual met uitgebreide toelichting hoe de kaartjes het beste te gebruiken zijn, uitleg over de verschillende arm- en beenposities, niveau indeling en een verklarende woordenlijst (van Engels naar Nederlands). De manual is volledig in het Nederlands. De teksten op de kaartjes zijn in het Engels.

©Copyright Denise Mulder 2012


Disclaimer:

Pole fitness® accepteert geen verantwoordelijkheid voor letsel of schade t.g.v. het gebruik van de technieken in de Pole fitness® BOX. Het uitvoeren of proberen van technieken uit de Pole fitness® BOX is volledig op eigen risico. Alle technieken in de Pole fitness® BOX zijn uitsluitend bedoeld als inspiratie. Neem alleen les bij een door DM Pole fitness® gelicentieerde instructrice. Daarnaast raden we het gebruik van de Pole fitness® mat en de POWERPOLE™ aan. De technieken zijn bedoeld voor de statische POWERPOLE™ Wij verzoeken nadrukkkelijk om de technieken uit de Pole fitness® BOX uitsluitend uit te voeren onder leiding van een door DM Pole fitness® gelicentieerde instructrice. Alle technieken zijn uitsluitend bedoeld voor het gebruik in de DM Pole fitness® lessen. Geen restitutie mogelijk.
 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen