Pole fitness trainingsmat

€69,95 Incl. btw

Pole fitness® trainingsmat

Altijd en overal extra comfort met de Pole fitness® trainingsmat. De mat is ideaal om nieuwe technieken te leren omdat het zorgt voor een zachtere landing, wat je training comfortabeler maakt.

Nog zachter en nog stabieler. Speciaal ontworpen voor de beginnende Pole fitness® fanatiekelingen die behoefte hebben aan demping, veiligheid en zekerheid.

De Pole fitness® trainingsmat geeft door zijn unieke samenstelling veel vertrouwen bij het aanleren van nieuwe  basis technieken waarbij de Pole fitness® beoefenaar tot het uiterste kan gaan. De mat weegt minder dan 1,5 kilo en is daardoor makkelijk te vervoeren en installeren. De mat is zowel geschikt voor thuis gebruik als voor sportscholen.
De mat ligt nauwsluitend rondom je professionele fitnesspaal en is in seconden te installeren.

 

Specificaties:

  • De mat is 4 cm dik en heeft een diameter van 1.04 m.
  • De uitsparing voor de fitness paal is 4,5 cm.
  • Gemaakt van een niet-giftige schuim kern voorzien van slijtvast vinyl voor extra comfort en veerkracht.
  • Beveiligd met extra strek klittenband aan de onderzijde
  • De mat is waterafstotend zodat je deze kunt reinigen met warm water en zeep (en/of huishoudelijke  ontsmettingsmiddelen)
  • Kleur: blauw.

Disclaimer Pole fitness®trainingsmatten: de matten zijn ontworpen om zoveel mogelijk gevolgen van een val op te vangen waardoor een verminderd risico ontstaat van letsel en kneuzingen. Het is niet mogelijk met de trainingsmatten alle risico’s te elimineren en gebruikers van Pole fitness® apparatuur doen dit op eigen risico.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen