Pole fitness workshop

€0,00 Incl. btw

Pole fitness workshop

Duur: 2 uur (in overleg anders mogelijk)

Locaties: door heel Nederland

Gelegenheid: vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, vriendinnen uitje, team uitje, kinderfeestje etc.

Wij zijn een vertrouwd workshop adres aangezien wij in Nederland het langste en meeste ervaring hebben met het geven van verschillende pole workshops.

Deze workshop is geschikt voor iedereen; ongeacht leeftijd, lichaamsgewicht, of sport ervaring. Veel groepen bestaan uit een verscheidenheid aan personen en die zullen allemaal veel leren en plezier beleven tijdens een Pole fitness workshop.

Pole fitness workshops zijn sportieve workshops in sportoutfits. De workshops kunnen op vrijwel alle locaties gegeven worden. Wij nemen dan onze mobiele palen en podia mee. De Pole fitness locaties van ons zijn dans en sportgelegenheden, waar voldoende parkeerplaatsen, opfrismogelijkheden en kleedkamers aanwezig zijn. 

Plezier staat centraal, maar tegelijkertijd krijg je een workout. De workshop wordt verzorgd door een gelicenseerde Pole fitness instructors die gecertificeerd is om professionele en zeer sfeervolle groepslessen te geven. Dus ben je in voor een gezellige, uitdagende en sportieve workshop, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ook verzorgen wij kinderfeestjes dus zoekt u een bijzondere manier om de verjaardag van uw zoon/dochter (leeftijd vanaf 6 jaar) te vieren? Dan kunt u bij ons terecht. 

Voor meer informatie: mail naar info@polefitness.com

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen