Pole fitness® workshop

€0,00 Incl. btw

Pole fitness® workshop

Duur: 2 uur (in overleg anders mogelijk)

Locaties: door heel Nederland

Gelegenheid: vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, vriendinnen uitje, team uitje, kinderfeestje etc.

Deze workshop is geschikt voor iedereen; ongeacht leeftijd, lichaamsgewicht, of sport ervaring. Veel groepen bestaan uit een verscheidenheid aan personen en die zullen allemaal veel leren en plezier beleven tijdens een Pole fitness® workshop.

Pole fitness® workshops zijn sportieve workshops in sportoutfits. De locaties waarin deze workshops worden gegeven zijn sport- en dansscholen waar opfris mogelijkheden, kleedkamers en parkeerplaatsen aanwezig zijn.Ook kunnen wij de workshop op uw locatie geven. We nemen dan onze mobiele palen mee.

Plezier staat centraal, maar tegelijkertijd krijg je een workout. De workshop wordt verzorgd door een gelicentieerde Pole fitness® instructrice die gecertificeerd is om professionele en zeer sfeervolle groepslessen te geven. Dus ben je in voor een gezellige, uitdagende en sportieve workshop, dan ben je hier aan het juiste adres!

Ook verzorgen wij kinderfeestjes dus zoekt u een bijzondere manier om de verjaardag van uw zoon/dochter (leeftijd vanaf 6 jaar) te vieren? Dan kunt u bij ons terecht. 

Voor meer informatie: mail naar info@polefitness.com

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen