De warming up

Na mijn cooling down blog kreeg ik meerdere verzoeken om ook een warming up blog te maken. En daarbij uiteraard ook mijn muziek keuze. Dus bij deze: De warming up. 

Wat is het toch heerlijk om goede muziek te hebben bij je warming up. wanneer je je niet zo happy voelt, moe bent, of je wilt er juist die avond  echt voor gaan, goede muziek kan ervoor zorgen dat je nét een stapje harder doet, weer lekker in je vel komt zitten  omdat je dat pumped-up gevoel hebt. Ik vind het dan ook super belangrijk om lekkere muziek te hebben in de lessen die ik geef. Niet alleen voor mijn leerlingen maar ook voor mijzelf. Ik ben dan ook heel blij dat ik de muziek zelf mag uitkiezen. Tegelijk is dat best lastig, want iedereen heeft een andere muziek smaak en je wilt het graag iedereen naar de zin maken. Natuurlijk kan dat niet. Toch heb ik momenteel een paar nummers die ik graag draai tijdens mijn warming up en waar regelmatig om gevraagd wordt.

Ik zet een paar van mijn warming up nummers voor jullie op een rij.

Deze nummers vind ik erg fijn om te gebruiken en liggen lekker in het gehoor bij de meeste lessen.

Hoop dat je er wat aan hebt tijdens je eigen warming up:

 • Faith-Radio Edit ~  Blasterjaxx.Faith
 • Fresh-Radio Edith ~Jillionaire,salvatore Ganacci, Sanjin. Fresh
 • Bad-Radio Edit ~David Guetta, Showtek
 • Ufo-Radio Edit ~Vigiland. Ufo
 • I’m an Albatraoz ~AronChupa
 • Trumpets-Extended Mix ~Sak Noel,Salvi, Sean Paul
 • Freaks-Radio Edit~Timmy Trumpet, Savage
 • Ganjaman ~Alfons
 • Bootie in Your Face-No Rock Drop~Deorro
 • Ah Yeah So What- WAYF Edit ~Will Sparks,Wiley, Elen Levon.

Houd je een beetje van de gouden oude?

 • Juicy Wiggle~Redfoo. Party Rock Mansion
 • Fame-140 BPM~Kate Project
 • She drives me crazy~DJ SpaceÇ 
 • Like A Virgin~Snappers.
 • Maniac ~Lawrence

En dan het momentje buik spieren trainen:

 • Till I Colapse~Eminem,Nate Dogg
 • Lose Yourself~From 8 Mile Sountrack~Eminem. Curtain Call
 • Not Afraid`Eminem.Recovery.

Nog een ding:  Zorg voor een goede warming up !Have fun!