Een uniek en een te gekke herinnering!

Wil je op een bedrijf, sportgala, festival, beurs of voor een ander evenement spectaculair voor de dag komen?
Of wil je weten of Pole fitness aanslaat bij jou in de sportschool? Dan is het mogelijk om een Pole fitness demonstratie te laten verzorgen.

Wij hebben onder andere al demonstraties verzorgd bij RTL Late Night, Celebrity Pole Dancing (RTL5), Koffietijd, Heineken, ProRail, verschillende radioprogramma’s, Nationale Gezondheidsbeurs en andere beurzen, festivals zoals Healthy Fest, Tomorrowland, Mysteryland, sportgala’s en dorpsevenementen. 

Wij hebben Pole Fitness performers in huis van hoog niveau die een spectaculaire demo kunnen verzorgen bij u op de locatie. De benodigde materialen, zoals de palen, nemen wij mee naar de gewenste locatie. 

Omdat Pole fitness Nederland beschikt over meerdere mobiele podia waarin de palen geplaatst kunnen worden, kunnen de demonstraties op verschillende locaties plaatsvinden.

Naast het geven van demonstraties kunnen wij de leden van de sportschool of de aanwezige bezoekers van het evenement op een leuke manier kennis laten maken met een aantal technieken in de paal.

Vul het onderstaand formulier in voor meer informatie.


  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.