Voor wie is een polesport les geschikt?

Voor wie is een polesport les geschikt? - Pole Fitness

Die vraag is makkelijk te beantwoorden . Eigenlijk is deze les geschikt voor iedereen die strakker, sterker en leniger wil worden. Tja, dan kan je ook naar de sportschool hoor ik je denken, maar deze les heeft nog iets extra’s…

Tijdens deze workout wordt er gelachen, gepraat met elkaar en onderlinggemotiveerd. En de belonings factor is zo groot want elke keer merk je dat je lijf sterker of flexibeler wordt en dat daardoor die nieuwe techniek weer lukt zodat je weer aan een nieuwe techniek kan beginnen. En voordat je het weet zit je in die ene techniek waarvan je de eerste les dacht ‘dat ga ik echt nooit kunnen’, Voor sommigen echt verslavend .

‘Maar ik heb geen sportieve achtergrond?’ Dat geeft niet . Wij zien mensen in de les die echt geen sport achtergrond hebben en super goed gaan in de les. Heb je een turn, dans, acrogym, yoga of krachtsport achtergrond? Dan merk je dat bepaalde technieken je erg makkelijk af gaan maar andere technieken juist weer moeilijk gaan. Maar dat is nou het mooiste van deze les . Iedereen wordt individueel geholpen in de groep. Iedereen maakt zijn eigen progressie want ieder lijf is anders en vind dus andere dingen moeilijker of juist makkelijker dan het lijf van die ander. Iedereen heeft ook een ander karakter dus is individuele begeleiding echt nodig om de juiste vordering te kunnen maken.

Maar net als iedere andere sport is het natuurlijk wel zo dat je het eerst moet proberen om echt zeker te weten of dit voor jou iets is.

DE polefitness lessen worden gegeven door gecertificeerde instructrices die je ondersteunen en vangen bij moeilijker of voor jou enge technieken zodat het veilig en verantwoord is. Ook werk je bij polefitness volgens een bepaald programma die je stap voor stap begeleid door al die technieken.

Maar wees gewaarschuwd, deze les kan echt verslavend zijn!

Bij iedere polefitness locatie kan je een groepsles nemen dus meld je aan bij de dichtstbijzijnde locatie bij jou in de buurt.