Workshop – Aerial  Hoop en silk (tissu,doeken)

Voor wie?

Deze workshop is al jaren populair tijdens de conventie NK Polefitness. Deze workshop zal dit jaar een tikkeltje anders zijn.

Heb jij nog nooit in de doeken of hoepel gehangen of doe je dit vaker? Dit maakt niet uit, want de instructeur zal persoonlijk iedereen op zijn of haar eigen niveau begeleiden en ondersteunen.

Wat gaan we doen?

Misschien heb je het al eens gezien op tv of in het Cirque du Soleil: Aerial Silk en Aerial Hoop!

Acrobaten klimmen, dalen en ‘spelen’ met een zogenaamde ‘doeken’ vanaf het plafond, dit noemen we Aerial Silk. Ook wordt er in het circus gebruik gemaakt van een hoepel die in de lucht hangt. Hier worden dynamische trucs, spins en schommels in uitgevoerd. In deze workshop leert de instructrice je een choreo in de aerial hoop en zal er in de doeken gewerkt worden aan leuke combinaties voor beginners en voor de meer ervaren mensen (dare devels), beginner drops ,valletjes en iets ingewikkeldere tricks.

Wie geeft de workshop?

De workshop aerial silk en hoop wordt gegeven door poleinstructor en aerial instructor Joelle Hoen.

Joelle Hoen werd al eerder 2 de bij de nederlandse kampioen polefitness en heeft al vele leerlingen naar een medaille geholpen. Joelle geeft al een paar jaar aerial en pole lessen bij sportcentrum olympos in Utrecht.


Bestel direct een NK PoleFitness 2019 ticket + deze leuke workshop!

Tickets bestellen