Workshop – Flexibility

Voor wie?

Ben jij zo stijf als een plank? Of ben je gewoon nooit lenig geweest, maar zou je dat wel willen worden? Of kan je jezelf al dubbelvouwen? Wil jij graag je lenigheid vergroten en naar een hoger level tillen? Dan is de flexibility workshop van Denise Mulder en Belinda Seine echt wat voor jou.

In deze workshop zullen wij individueel aandacht besteden aan het niveau van ieders flexibiliteit. De flexibility workshop van Denise Mulder en Belinda Seine is bedoeld voor mensen die op een verantwoorde manier willen leren stretchen. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ongeacht het niveau en leeftijd. Doordat deze workshop met zijn tweeën gegeven wordt is er specifieke persoonlijke aandacht aanwezig .

Wat gaan we doen?

Tijdens de flexibility workshop zal de focus liggen op het actief stretchen van de rug, benen en de schouders. Je leert gedurende deze workshop op een verantwoorde en goed onderbouwde manier hoe je jouw lenigheid naar een hoger niveau kunt brengen door middel van actief stretchen. Het eerste deel van de workshop zal ‘Power flexibillity’ zijn en in het tweede deel van de workshop gaan we wat dieper in op individuele lenigheid waar ook split en spagaat o.a. wordt in mee genomen.

Wie geeft de workshop?

De workshop wordt verzorgd door Denise Mulder en Belinda Seine. Denise ontwikkelde het Pole Fitness programma in 2004, nadat zij twee keer werd bekroond tot wereldkampioene Paaldansen en vervolgens bedolven werd onder aanvragen van vrouwen die op een sportieve manier wilden paaldansen. Naast kracht/uithoudingsvermogen vormt flexibiliteit een belangrijk onderdeel van deze steeds populairder wordende sport. Denise is bij het publiek vooral bekend als jurylid van het programma ‘Celebrity Pole Dancing’ en ze is Pole Fitness Master trainer. Ze verzorgt haar Pole Fitness lessen in Reeuwijk met een pittige warming up, waarbij ze extra aandacht aan de core en flexibility besteedt.
Belinda is bij het publiek bekend als hoofdtrainer van het programma ‘Celebrity Pole Dancing’ en ze is ook Pole Fitness Master trainer. Ze staat bekend om haar kritische blik als trainer en coach, hierdoor vraagt zij een complete inzet van haar leerlingen. Belinda verdiept zich graag in advanced/extreme technieken, waarin flexibiliteit een belangrijke factor kan zijn. Belinda is de Nederlands enige officiele internationale coach /trainer bij het IPSF. Tevens is zij coach/ trainer van wereld kampioen poleartistic Maud Rietbroek.

Deze workshop is al jaren de meest populaire workshop van de conventie NK Polefitness.


Bestel direct een NK PoleFitness 2019 ticket + deze leuke workshop!

Tickets bestellen