Flexibility – workshop

Flexibility kan je helpen in je sport, training en in je dagelijks leven.
De training om je flexibiliteit te ontwikkelen kan riskant zijn en is niet hetzelfde als de gewone training voor kracht en kracht-uithoudingsvermogen.

Flexibility kan je helpen om de technieken in de paal beter uit te voeren, maar je algemene flexibility kan je dus ook in andere dingen in je leven helpen.

Deze workshop is zowel geschikt voor echte beginners als voor degene die juist al heel flexibel zijn. Wij hebben ervaren instructors in huis om een op maat gemaakte flexibility training te kunnen geven. Wij bieden deze workshop aan op onze eigen locaties, maar deze workshop kan prima gegeven worden op welke locatie dan ook. Wij kunnen de benodigde materialen meenemen.

Dus: ben jij zo stijf als een plank? Of ben je gewoon nooit lenig geweest, maar zou je dat wel willen worden? Of kan je jezelf al dubbelvouwen? Wil jij graag je lenigheid vergroten en naar een hoger level tillen? Of zoek je gewoon een extra workshop ten behoeve van je gewone training? Dan is de flexibility workshop echt wat voor jou.


Neem nu contact op voor deze leuke workshop!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.